AANVULLENDE  INFORMATIE

 
TUINFREZEN:
De tuin of ook wel grondfreesmachine heeft een dieselmotor van 7 of 14 pk voor het omfrezen van grond. De tuinfrees is een machine die uitsluitend door kundige personen boven de 18 jaar, op een veilige manier bediend mag worden. U kunt met beide machines tot een diepte van maximaal 20 cm frezen.  We hebben ook een 6 pk benzine uitvoering met een smalle freesbak voor het frezen russen planten e.d.. in lichte grond. De machines zijn relatief compact en hebben een breedte waardoor ze meestal door een garage deuropening passen. De machine drijft de freesbak, maar ook de twee wielen aan.
 

6 pk frees

   

De 6 pk benzine frees  is alleen geschikt voor lichte grondsoorten en dus  niet geschikt voor het omfrezen van een gazon structuur! De machine heeft een hand repeteerstarter, en beschikt naast een versnellingen vooruit en een versnelling achteruit, en over een vaste frees snelheid. De werkbreedte is 46 cm en de transportbreedte is 52 cm.

 
     

7 pk frees

   

De 7 pk diesel frees  is alleen geschikt voor normale lichte grondsoorten en dus  niet geschikt voor het omfrezen van een gazon structuur! De machine heeft een hand repeteerstarter, en beschikt naast twee versnellingen vooruit en een versnelling achteruit, en over een vaste frees snelheid. De werkbreedte is 60 cm en de transportbreedte is 67 cm.

   

GEBRUIKSAANWIJZING

14 pk frees

   

De 14 pk diesel frees is een machine voor het om frezen van grond. De frees is alleen in de lage freesstand van 540 omw / min geschikt voor het frezen van gazon en harde bodemsoorten. De machine heeft een elektrische starter, en heeft twee versnellingen vooruit en een versnelling achteruit. Tevens is er nog een hoog/laag stand voor het delen van de overbrenging. De freessnelheid bestaat uit 540 omw / min of 800 omw / min. De werkbreedte is 70 cm en de transportbreedte is 81 cm.

 

 

GEBRUIKSAANWIJZING

 

03 - 2014

Alle genoemde tarieven zijn exclusief  BTW

Alle technische specificaties zijn onder voorbehoud !